Mittwoch, 20. Januar 2016
Ollis Bacon Jam i Dansk
Til min bacojam bruger jeg følgende ingredienser:
900 g bacon
250 g Charlotteløg
2 store løg
3 hvidløg
1 tsk paprika
½ tsk peber
2 spsk chilisauce/Tabasco-sauce
150 ml whisky
120 ml ahornsirup
60 ml balsamico
125 g farin / brun sukker
Bacon svitses i ca. 50 min på mellem varme. Derefter gives bacon i et si så fedt løber af i en metalskål. Svits løg,hvidløg,chilisauce,peber og paprikapuder i 2 skefuld fedt (fra det bacon) tilføj whisky og sirup. Reducere det i ca 10 min. Give derefter balsamico, sukker og bacon til. Lad det koge i 5-10 minutter. Derefter purrer de hele med en stavmikser. God fornøjelse.
Kig forbi og følge mig på Facebook: Ollis Grillabenteuer
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen